Centrul de Formare Continua

Inscrieri

inscrierile se fac pe baza formularelor de inscriere pentru fiecare eveniment in parte, formulare care vor fi transmise catre Secretariatul Universitatii Danubius(bd. Galati, nr. 3, Galati), prin fax - 0372 361 292 sau e-mail catre crina.munteanu@univ-danubius.ro (nr. telefon 0372 361 250, 0372 361 251)

formular de inscriere

Persoana de contact pentru detalii suplimentare privind programele de formare:
Laura KOVACS, tel. 0372 361 173, e-mail laura.kovacs@univ-danubius.ro

Parteneriate

in colaborare cu Asociatia pentru Promovarea Invatamantului European Bacau, Centrul de Formare Continua organizeaza urmatoarele programe de formare:

  • Analiza comportamentala aplicata in tulburarile de spectru autist
  • Terapia tulburarilor de limbaj - Logopedie
  • Consilier vocational
  • Formator
  • Tehnician veterinar
  • Infirmiera

Centrul de Formare Continua din cadrul Danubius International Business School - Universitatea Danubius Galati este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari - ANC si inscris in Registrul National al Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor.

Centrul se doreste a fi o punte de legatura intre licee, universitate, mediul public si mediul privat, asigurand astfel un flux informational si de pregatire permanent, mereu actualizat cu cerintele din ce in ce mai dinamice ale societatii civile.

Toate programele de formare organizate de Centrul de Formare Continua, precum si programele organizate in colaborare cu Asociatia pentru Promovarea Invatamantului European Bacau sunt sustinute de formatori certificati ANC, specialisti si practicieni cu experienta relevanta in domeniile de curs.

In urma evaluarii participantilor se acorda certificate de absolvire recunoscute de:

De asemenea, sunt acordate si certificate de participare de catre Universitatea Danubius Galati.