*Add Content Here*

Danubius International Business School (DIBS) s-a infiintat in anul 2013, ca structura dedicata asigurarii unei permanente relatii cu mediul de afaceri local, national si international. DIBS reprezinta puntea de legatura dintre mediul academic si cel de business, facilitand relatia dintre studenti, cadre didactice, parteneri si institutii, organizatii si firme private, in vederea realizarii obiectivelor legate de componenta de antreprenoriat pe care Universitatea Danubius o dezvolta permanent, ca parte esentiala a Misiunii sale asumate.

In vederea indeplinirii scopului propus, in cadrul DIBS functioneaza Centrul de Formare Continua, in cadrul caruia se dezvolta programe de formare continua si de formare profesionala, ce raspund in mod direct nevoilor de pregatire ale societatii civile. Oferta educationala cuprinde programe de formare din domenii variate, care sunt sustinute de formatori acreditati.

Centrul de Excelenta in Dezvoltare Organizationala (CREDO) furnizeaza servicii de training, consultanta, consiliere prin personalul inalt calificat, pentru mediul de afaceri. El reuneste deopotriva studenti, profesori, dar si oameni de afaceri asigurand astfel interactiunea cu mediul economic si dezvoltarea unei politici de adaptare in mod permanent la cerinte, de ambele parti. Este facilitator al parteneriatelor public-privat regionale, catalizator al clusterelor si initiator al unor puternice colaborari atat la nivel national cat si international.

Compartimentul pentru Proiecte Europene vine in intampinarea studentilor in vederea dezvoltarii competentelor transversale, a facilitarii accesului la piata muncii, a dezvoltarii bazei materiale si asigurarea resurselor necesare unui invatamant modern, deschis, de excelenta pe care UDG il ofera studentilor, masteranzilor si cursantilor sai.

Fondata in Ianuarie 2013 ca si departament de business a Universitatii Danubius, Danubius International Business School este loiala urmatoarelor:


Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si fii la curent cu ultimele noutati!